П`ятниця, 19.04.2024, 03:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 3 » До Дня партизанської слави
14:08
До Дня партизанської слави
12Відбулася робоча нарада за участю представників міської організації ветеранів України та міської влади по проведенню заходів із відзначення у Знам’янці Дня партизанської слави.

У нараді взяли участь: міський голова І.Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко , заступник голови міської організації ветеранів України Т.Пояркова, начальник організаційного відділу О.Зайченко, в.о. начальника управління праці А.Волошина, начальник відділу культури та туризму С.Бабаєва.

«Це свято повинно пройти на високому рівні, мають бути належним чином організовані всі відповідні заходи, тому що ті партизани і підпільники, котрі ще залишилися живими і зможуть приїхати на це святкування, мають право бути гідно вшанованими», — зазначив у своєму виступі міський голова Ігор Крижановський.

Після обговорення ряду питань і пропозицій було вирішено: провести урочистості 20 вересня поточного року біля пам'ятного знаку на честь партизан Чорного лісу у сел. Водяне, запросити учасників підпільно-партизанського руху - мешканців нашого міста. Відповідно, скласти план-сценарій проведення заходу біля меморіалу із залученням громадськості, учнівської молоді, колективів художньої самодіяльності, аматорів міста.

До участі у святкових заходах було запропоновано залучити автошколу ТСОУ для проведення автопробігу місцями бойової та партизанської слави в населених пунктах міста та Знам’янського району з нагоди відзначення Дня партизанської слави.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 976 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты