Четвер, 25.04.2024, 00:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Осінній бал «Осінь скликає друзів»
12:09
Осінній бал «Осінь скликає друзів»
 
12
Довгоочікуване закінчення першої навчальної чверті для старшокласників навчально-виховного комплексу було відзначене осіннім балом «Осінь скликає друзів». Назва як завжди виправдала себе, оскільки розважальний захід відвідали учні, учителі, батьки, гості з інших навчальних закладів міста і, звичайно, колишні випускники НВК.

Цього року осінній «депресивний» настрій не завадив талановитим дітям 9, 10 і 11 класів вже вкотре блискуче проявити себе. До заходу чудово підготувались всі без винятку класи. Пари учасників демонстрували ерудицію, гумор, загальну обізнаність із різних сфер і, звичайно ж, стосунки один до одного в дусі «леді- джентельмен». Учасники змагались у трьох конкурсах: «Візитка», « Дизайн одягу» і «Осіннє тістечко». Які тільки викаблуки не показували нам учасники! Тут були і презентації пар у стилі суперагентів містер і місіс Сміт та Штирліца, використання ІТ технологій, фотошопу, мультимедійних презентацій. Класи гаряче підтримували своїх учасників піснями про «Сірожене пірожене», запальними танками, іскрометним гумором.
  
12
Найважча місія була у членів журі, адже дуже хотілось відзначити абсолютно всіх учасників. За відмінну підготовку, дивовижні артистичні якості, неперевершені кулінарні таланти кожна пара отримала перемогу в певній номінації. Вперше Королем та Королевою балу стали учні 9 класу Кирпа Діана і Кубінець Сергій (9-А клас, кл. керівник Вікторія Волкодав).

Висловлюємо подяку за прекрасну підготовку до балу Анастасії Колесніковій і Богдану Корячку (11-А клас, кл. керівник Олефірова С.А.), Яні Смоляковій і Антону Безаю (11-Б клас, кл. керівник Плюта Т.О.), Тетяні Охріменко і Денису Луньову (11-В клас, кл. керівник Шкамаріда Т.С.), Яні Безик і Дмитру Ковалішину (10-Б клас, кл. керівник Самофалова Т.Б. ), Дар’ї Олещенко і Олегу Новосьолову(10-В клас, кл. керівник Зубренко Л.А.), Єлизаветі Соповій і Віталію Філіпову (9-Б клас, кл. керівник Безугла О.М.), Марії Смородській і Олександру Пєшкову (9-В клас, кл. керівник Осадча Н.О.).

Дякуємо всім, хто допомагав учасникам в підготовці та підтримував їх під час виступів. Хай ця осінь стане для вас теплою, затишною, сповненою приємних емоцій.


Заступник директора НВК з виховної роботи
Вікторія Маслюкова
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1116 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты