Четвер, 25.04.2024, 09:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 13 » Школи Знам’янщини до участі у Національному проекті “Відкритий світ” готові
17:36
Школи Знам’янщини до участі у Національному проекті “Відкритий світ” готові
   
12
Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України та Державне підприємство «Національний проект «Відкритий світ» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, в рамках реалізації ІІ етапу національного проекту «Відкритий світ», проводить «КОНКУРС 2000 ШКІЛ».

Конкурс проводиться на виконання доручення Президента України від 11 вересня 2013 року № 1-1/2360, відповідно до якого 2 000 загальноосвітніх навчальних закладів до кінця 2013 року стануть учасниками Національного проекту "Відкритий світ”.

Це значить, що у загальноосвітні навчальні заклади, що стали переможцями Конкурсу, будуть передані комп'ютери вчителів, цифрові лабораторії, мультимедійні комплекси, а також кожен учень отримає за соціально прийнятною ціною пристрій учня, які будуть мати доступ до освітнього порталу, на якому будуть розміщені електронні освітні ресурси.
Від одного загальноосвітнього навчального закладу допускається подача лише однієї заявки на участь у Конкурсі.

Під час апаратної наради заступник голови ОДА Галина Пастух повідомила, що півсотні освітніх закладів Кіровоградщини мають залучитися до Національного проекту «Відкритий світ».

У понеділок у Кіровоградському ліцеї № 8 освітяни області знайомилися з умовами проведення другого етапу Національного проекту зі створення інформаційно-комунікаційної освітньої мережі – «Відкритий світ».
 
 Участь у презентації зазначеного конкурсу прийняла стажист на посаду заступника начальника відділу освіти Черкас Н.М., яка зазначила , що на даний час всі загальноосвітні навчальні заклади міста вже зареєстровані до участі у Проекті.

Зокрема презентуємо Вашій увазі відео –роліки : НВК «Знам'янська Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» 
   та  Знам'янської загальноосвiтної школа I-III ступенiв №3

 

 
Як відзначила Галина Пастух, обласна влада докладатиме максимум зусиль для того, щоб на високому рівні забезпечити реалізацію на Кіровоградщині ініціатив Президента з впровадження інноваційних технологій в освітній галузі. 

«Успішна реалізація проекту «Відкритий світ» на території області дозволить широко впроваджувати новітні інформаційні та комп’ютерні технології в освітній та інших сферах життя, сприятиме піднесенню інтелектуального та економічного потенціалу нашого регіону, інтеграції освітньої системи у загальноєвропейську», – наголосила посадовець.

Довідка : Взяти участь у Конкурсі мають право загальноосвітні навчальні заклади державної та комунальної форми власності, що відповідають критеріям відбору шкіл для ІІ етапу реалізації Національного проекту «Відкритий світ» (інформація по критеріям розміщена за посиланням), та від імені яких керівниками таких загальноосвітніх навчальних закладів було заповнено відповідну заявку та подані інші необхідні документи.

Оголошення переможців – учасників Конкурсу відбудеться за наслідками оцінки поданих загальноосвітніми навчальними закладами інформації та документів, а також відповідності умовам Конкурсу.

Автори відеоролику, надсилаючи матеріали для участі у Конкурсі, погоджуються та надають безвідкличний та необмежений у часі і території дозвіл на використання відзнятого такими авторами відеоматеріалу без їх згоди та безоплатно в рамках проведення Конкурсу.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 959 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты