Четвер, 25.04.2024, 19:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Тривають роботи з реалізації одного з масштабних проектів для міста – капітального ремонту Знам’янського міського Палацу культури
13:59
Тривають роботи з реалізації одного з масштабних проектів для міста – капітального ремонту Знам’янського міського Палацу культури
    
12Усі ми хочемо жити в країні, в якій можна було б пишатися не тільки «славним минулим», а й сьогоденними здобутками і переконливими перспективами в майбутньому. У цьому контексті роль культури не можна переоцінити, оскільки саме вона формує нашу свідомість. Від культури залежать наші ідеали та амбіції, якість і стиль життя та мислення, якість наших стосунків.

Культура — це, власне, базові цінності, смисли, етика та способи нашої поведінки. Все це зумовлює якість нашої професійної роботи і таким чином впливає на якість економіки. Адже не економіка створює людей, а люди створюють економіку. А хто створює людей? Культура!

Для того, щоб культура могла всебічно розвиватися та вдосконалюватися, потрібні неабиякі зусилля та підтримка з боку держави, міської влади, спонсорів та всіх тих, хто не байдужий до культури.

На сьогоднішній день тривають роботи з реалізації одного з масштабних проектів для міста – капітального ремонту Знам’янського міського Палацу культури.
 
12Виконання зазначеного проекту стало можливим за рахунок спільної роботи керманичів міста та області, результатом якої стало передбачення в обласному бюджеті субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально – економічного розвитку окремих територій, до переліку яких ввійшов і капітальний ремонт Знам’янського міського Палацу культури , та виділення співфінансування з міського бюджету.

В планах виконання ремонтних робіт залу, холу, вестибюлю та санітарних вузлів міського Палацу культури, заміна каналізаційних труб, санітарних приладів, опоряджувальні роботи, заміна освітлювального обладнання.

Працівники культури намагаються створити найкращі умови для плідної праці існуючих колективів та подальшого розвитку аматорського руху. Своїми заходами охоплюють різноманітні вікові категорії, забезпечуючи широкий доступ до культурних цінностей, надають можливість мешканцям міста брати активну участь в художній самодіяльності і народній творчості, постійно працюють над підвищенням художнього і творчого рівня працюючих колективів, широко втілюють в роботу нові форми культурно-дозвіллєвої діяльності, віддають своє натхнення, сили, безмежну любов, професійні знання, тому, що служать її величності «Культурі»!

 
    
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1000 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты