Четвер, 25.04.2024, 04:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Перемагає та краса, що йде від серця
09:13
Перемагає та краса, що йде від серця
    
12 В шахтарській столиці м. Донецьку 9 жовтня 2013 року підбили підсумки Міжнародного конкурсу краси для дівчат на візках «Краса без обмежень – 2013». Його учасницями стали дівчата, що пересуваються на інвалідних візках, з різних регіонів України та країн СНД - Росії, Білорусі, Молдови.

Програма заходу за традицією включала в себе танці та дефіле, які дівчата виконували в інвалідних візках. Кожна учасниця конкурсу отримала певний титул – «Міс грація», «Міс чарівність», «Міс елегантність» та інші. Перемогу у «Красі без обмежень» одержала 26-річна Оніщук Альона з міста Балка Одеської області.

Дівчина народилася в багатодітній родині, кілька років тому отримала травму хребта і стала інвалідом. Зараз Альона опинилася в непростій життєвій ситуації - втратила батьків і житло. Прихистили дівчину сестри з Балтського католицького монастиря, на території якого вона на даний час проживає. Не зважаючи на це, Альона з оптимізмом дивиться в майбутнє - бере участь у спортивних змаганнях, творчих конкурсах, пише вірші і вишиває бісером, а ще виховує 7-річну доньку Діану.
     
12 
Організатори конкурсу впевнені, що перемога в конкурсі змінить її життя на краще.

Представниця нашого міста Леонова Наталія виборола звання «Міс інтелектуальність» та нагороджена Дипломом Державної служби з питань інвалідів та ветеранів за активну участь у конкурсі, проявлення творчих здібностей, особисту мужність та наполегливе прагнення до перемоги.

Основним спонсором конкурсу виступив Фонд Ріната Ахметова. Клуб "Пані" подарував кожній учасниці по шикарному пальто. Всі учасниці отримали побутову техніку та путівки в санаторії, а переможницям дісталися ще й нові інвалідні коляски.

Корону на голову головної переможниці одягла дружина Президента України Людмила Янукович, яка була почесним гостем свята.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 849 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты