Понеділок, 13.05.2024, 18:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 26 » 1025 річчя хрещення Київської Русі – дата, важлива для православних християн України і віруючих за її межами.
20:40
1025 річчя хрещення Київської Русі – дата, важлива для православних християн України і віруючих за її межами.
                                  
12   З нагоди цього свята , за ініціативи відділу культури та туризму ( начальник Бабаєва Світлана) відбулася зустріч з ієреєм Вадимом (с. Петрово), отцем Михайлом (с. Васино), отцем Володимиром (м. Знам'янка) Олександрійської єпархії УПЦ. 

На початку заходу завідуюча бібліотекою №3 Ноздра Лідія Дмитрівна, провела інформаційну хвилину на тему: «Національні святині України», познайомила слухачів з літературою бібліотеки, в якій можна знайти інформацію, оглянути репродукції та фотографії по темі. Продемонструвала з експозиції ікону св. Ольги та св. Володимира і провела екскурс в історію створення Володимирського собору в Києві - головного храму Української православної церкви київського патріархату.

Зустріч учасників заходу продовжилася розмовою з гостями - представниками духовенства. Настоятель св. Покровского храму с.Петрово ієрей Вадим звернув увагу присутніх, що ми є християнською, православною країною – це благодать і величезна відповідальність водночас. 

Багато уваги приділяється збереженню пам’яток архітектури, сакральному мистецтву, духовному надбанню, але по-справжньому ми повинні зберігати традиції і нашу віру, виховути в собі душу благочестивого християнина. Найтяжчими гріхами є смуток, лінь та страх. Ці пороки є головними перепонами до покращення як в особистому житті людини, так і житті цілої країни.

На прикінець зустрічі настоятелі церков ієрей Вадим, отець Михайло та отець Володимир привітали присутніх зі святом 1025 річчя хрещення Київської Русі.

Співорганізатори заходу : міський Палац культури (директор Л.Кравцова) та центральна бібліотека №3(завідуюча Ноздра Л.Д.) приєднались до привітань та запросили учасників зустрічі до перегляду художнього фільму «Острів».
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 780 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты