Субота, 27.04.2024, 09:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
12
Метою зазначеного заходу було привернути увагу громадськості до двох актуальних проблем: попередження насильства в сім’ї та торгівлі людьми.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 844 | Додав: Admin | Дата: 12.12.2016

12
На рахунку зловмисника 15 фактів кримінальних правопорушень. Загалом чоловік викрав близько 1500 метрів дроту. За вчинене йому загрожує покарання – до 5 років позбавлення волі.

... Читати далі »

12
Ним виявився громадянин іншої країни, що нині мешкає в сусідній області. Чоловік викрав у потерпілої особисті речі та гроші. За вчинене особі може загрожувати покарання - до 6 років позбавлення волі.

12
Мешканець Знам’янського району в одного місцевого жителя викрав ноутбук вартістю 10 тисяч гривень, а в іншого – шахрайським шляхом заволодів електроінструментом. За скоєне чоловіку може загрожувати покарання - до 5 років ув’язнення. ... Читати далі »

12
Зловмисник «віддячив» бабусі за гостинність крадіжкою паливних матеріалів, завдавши матеріальної шкоди на суму близько 1400 гривень. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до 3 років.

12
Жертвами зловмисника стали більше 10 громадян, з якими він укладав договори щодо виготовлення вікон та дверей, але не виконував обіцяного. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

12
Щороку 10 листопада в Україні відзначається День ветерана органів внутрішніх справ. В цей день в Знам’янському відділі поліції відбулися урочисті заходи.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 1199 | Додав: Admin | Дата: 14.11.2016

12
20-річний житель Знам’янського району разом із 16-річним товаришем зрізали на одній з вулиць села понад 100 метрів телефонного дроту. Окрім покарання обом за крадіжку, старшому зі спільників загрожує позбавлення волі за в ... Читати далі »

12
Після бійки, що сталася між двома чоловіками у Знам’янському районі, 46-річного потерпілого з численними травмами було госпіталізовано до лікарні. Його кривднику за скоєне може загрожувати покарання – д ... Читати далі »

1 2 3 ... 26 27 »

Кировоград: новости и сайты