Середа, 08.05.2024, 13:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Cвяткування 69-річчя визволення України та Великої Перемоги має відбутися у першу чергу в тісній співпраці з ветеранськими організаціями
09:59
Cвяткування 69-річчя визволення України та Великої Перемоги має відбутися у першу чергу в тісній співпраці з ветеранськими організаціями
    
12
 « Президент України Віктор Янукович підкреслив, що святкування 69-річчя визволення України та Великої Перемоги має відбутися у першу чергу в тісній співпраці з ветеранськими організаціями. Крім того, особливу увагу необхідно приділити залученню до участі в заходах молодого покоління» - розпочинає засідання президії Знам’янської міської ради Організації ветеранів України її голова Бабійчук Г.О. та підкреслила,що одним із головних питань на порядку денному має стати питання про стан підготовки відзначення 69 - річниці звільнення України від фашистських загарбників та 70-річниці з Дня визволення міста Знам’янки від фашистських загарбників.

З інформацією виступила керуюча справами міськвиконкому Тесленко Н.О., яка зазначила, що посилення соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни, поліпшення їх медичного та соціального обслуговування, створення необхідних умов для гідного життя людей старшого покоління – є одним із пріоритетів державної політики Глави Держави В.Януковича.

Наталія Олександрівна ознайомила присутніх із ходом виконання розпорядження міського голови про відзначення вищезазначених дат та увагу на проведенні урочистостей, передачі священної гільзи у ювілей звільнення міста – 9 грудня 2013 року.
     
12
Голова міської Організації ветеранів Бабійчук Г.О. звернула увагу на героїко-патріотичне виховання молоді на базі міського музею та музеїв освітніх закладів. Вона висловила занепокоєння про відсутність наглядної агітації до 70 – річчя святкування звільнення міста Знам’янка та 70- річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні, як у міському музеї так і в деяких школах міста.  

Ознайомила членів президії зі спільною роботою комітету ветеранів війни та редакції газети «Знам’янські вісті» по висвітленню бойового та трудового шляхів учасників бойових дій на сторінках міської газети та обласної газети «Народне слово» та спільною роботою з Управлінням  соцзахисту населення по оновленню матеріалів акції «Зірка пам’яті». Повідомила , що в ході підготовки до відзначення знаменних дат, спільно з міською владою буде здійснено об’їзд фронтовиків міста та селища Знам’янка з метою вивчення стану їх соціального та медичного захисту, здійснено огляд - конкурс музеїв освітянських закладів, огляд ветеранських палат в медичних закладах міста. 

Ганна Олексіївна запропонувала знайти можливість і передплатити фронтовикам міста та селища міську газету «Знам’янські вісті», як подарунок до ювілейної дати та запросила членів президії в робочому порядку надавати пропозиції по організації відзначення ювілейних дат та організації надання допомоги ветеранам.

Члени президії звернулися до міського голови і відповідальних керівників з питанням своєчасного підключення опалення в Будинку дитячої творчості та дозвілля, де проходять щоденні заняття дітей та будуть проходити основні заходи під час відзначення 70-річчя звільнення міста Знам’янки.

На президії було узгоджено питання про проведення засідання президії в першій декаді грудня поточного року з порядком денним : «Про підсумки виконання угоди про співпрацю міської організації ветеранів та Знам’янської міської Ради, виконавчого комітету» та «Про роботу комітету ветеранів праці», а також згідно плану роботи провести у другій декаді грудня ц.р. Пленум Знам’янської міської ради ветеранів з порядком денним: «Про всебічний захист ветеранів праці, дітей війни, пенсіонерів, громадян похилого віку згідно рішень 6-го з’їзду Організації ветеранів України.

Ганна Бабійчук ознайомила членів президії з відповідями на звернення міської ради Організації ветеранів до посадових осіб держави – Президента України, Прем’єр-міністра України, голови Верховної Ради України, голови Пенсійного фонду України, Міністра соціальної політики України , голови Ради Організації ветеранів України із слідуючих питань : 

-передача колишнього приміщення Центру зайнятості міста міськрайонному Пенсійному фонду ( питання на контролі для вирішення);

-передбачення коштів в державному бюджеті на 2014 рік для оздоровлення ветеранів праці (звернення передано для опрацювання);

-виплати по судових рішеннях дітям війни (роз’яснено, що ст.7 Закону України «Про виконавче впровадження» передбачено, що у разі , якщо рішення суду зазначеної категорії не виконані протягом двох місяців, з дня
винесення постанови про відкриття виконавчого впровадження, крім випадків, коли стягувач перешкоджає впровадженню виконавчих дій, державний виконавець зобов’язаний звернутися до суду із заявою про зміну способу і порядку виконання рішення).

У засіданні Президії прийняли участь міський голова Крижановський І.Б., керуюча справами міськвиконкому Тесленко Н.О., начальник управління  соціального захисту населення Волошина А.М.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 828 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты