Середа, 08.05.2024, 10:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Держава забезпечує належний соціальний захист ветеранам та учасникам Великої Вітчизняної війни
11:48
Держава забезпечує належний соціальний захист ветеранам та учасникам Великої Вітчизняної війни
 
12
Крок за кроком Нова соціальна політика Президента України В.Ф.Януковича стає постійною складовою політики держави. Як підкреслив Віктор Янукович, «Наші ветерани - це ті люди, які принесли мир і перемогу на нашу землю. Сьогодні ми зобов’язані вам віддячити, ми зобов’язані вам як ваші сини, як ваші онуки створити всі умови, щоб ви могли спокійно жити - не виживати, а жити - в нашій країні», - зазначив Віктор Янукович та підкреслив,соціальний захист ветеранів війни є невід’ємною частиною соціальної політики нашої держави.

Відповідно до реалізації соціальних ініціатив Президента України та реалізації права інвалідів Великої Вітчизняної війни, членів сімей загиблих військовослужбовців та прирівняних до них осіб на безоплатний капітальний ремонт власних житлових будинків відповідно до п. 8 ст.ст. 13, 15 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» в м.Знам’янка достроково завершено виконання чергового розділу міської «Програми національного захисту населення на 2013 рік» , а саме – капітальний ремонт 11 квартир і будинків інвалідів Великої Вітчизняної війни та прирівняних до них осіб.
На ці роботи з державного бюджету використано 86. тс . грн.

Нагадаємо, що Українське законодавство передбачає систему пільг, переваг, гарантій і компенсацій, що становлять собою правові засоби забезпечення реалізації особою своїх прав, передбачених Конституцією України та іншими Законами держави. Ці правові заходи спрямовані, перш за все, на захист громадян, а саме: соціальних, особистих та інших прав та згідно постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009р. №565 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право» безоплатному капітальному ремонту підлягає житловий будинок чи квартира, які належать особі, що має право на пільгу, на праві, зокрема, спільної власності.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 904 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты