Понеділок, 20.05.2024, 01:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 21 » Енергетична незалежність – шлях до розбудови держави
11:37
Енергетична незалежність – шлях до розбудови держави
  
12
У сучасному світі економічних реформ розроблення та виконання заходів з енергоефективності стали ключовими для роботи в кожній галузі.

Президентом України визначено курс на забезпечення енергетичної незалежності держави. На виконання Доручень Президента України щодо впровадження енергозберігаючих технологій виконавчим комітетом Знам’янської міської ради розроблено та впроваджено ряд проектів в освітянській галузі в ході підготовки навчальних закладів до нового навчального року.

Так, протягом 20-22 серпня за участю міського голови І.Крижановського, начальника відділу освіти Н.Попової за рахунок коштів міського бюджету введено в експлуатацію реконструйовані теплотраси у Знам’янській загальноосвітній школі № 7, дитячому дошкільному закладі № 5.; обладнано сучасними твердопаливними котлами з високим коефіцієнтом корисної дії котельні ЗШ № 7, ДНЗ № 4 , що забезпечить економію витрат твердого палива та теплової енергії під час опалювального сезону. Міський голова І. Крижановський зазначив, що на сучасному етапі становлення нашої держави проблема енергоефективності є однією з найбільш актуальних, тому система заходів щодо її забезпечення повинна включати в себе як реалії сучасності, так і перспективи розвитку певної галузі. Протягом 2013 року здійснено такий комплекс заходів в освітніх установах міста.

Сприяє економії тепла заміна вікон та дверей. Зокрема, протягом 2013 року встановлено енергозберігаючі вікна у ДНЗ № 7, 2. Начальник відділу освіти Н.Попова зазначила, що до початку опалювального сезону в закладах освіти проведено ще ряд заходів щодо впровадження енергозберігаючих технологій: здійснено поточні ремонти систем опалення, у ЗШ № 1 замінено циркуляційний насос, триває підготовка теплових господарств до зими.

Як зазначив міський голова І.Крижановський: «Енергетична незалежність та впровадження енергозберігаючих технологій - шлях до розбудови нашої держави!»
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 797 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты