П`ятниця, 17.05.2024, 04:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 30 » Із засідання виконавчого комітету
14:23
Із засідання виконавчого комітету

 
12      Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 21 проект рішень. Затверджено - 20. 1 - знято з розгляду.
 Начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі міськвиконкому О.Кирпа проінформувала про стан виконання Плану заходів з виконання Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки по місту Знам’янка. Зокрема, про проведення управлінням соціального захисту населення моніторингу стану погашення заборгованості із заробітної плати, страхових внесків перед бюджетом Пенсійного фонду на економічно активних підприємствах, здійснення перевірок щодо додержання законодавства про працю підприємствами всіх форм власності, з питань належного оформлення трудових відносин із найманими працівниками, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці, повноти та своєчасності виплати заробітної плати та сплати внесків до фондів соціального страхування. Повідомила, що протягом звітного періоду поточного року було проведено 8 засідань міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат, на яких було заслухано: 15 – про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати та сплати внесків до ПФУ та ОДПІ; 61 – по факту наявності середньої заробітної плати меншої мінімального розміру. З метою впорядкування та обліку об’єктів торгівлі та сфери послуг на території міста Знам'янка та встановлення на території міста Знам`янка єдиних загальних умов здійснення торговельної діяльності та надання послуг населенню та основних вимог до об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, незалежно від форм власності рішенням міської ради затверджено Положення про порядок провадження торгівлі та надання послуг на території м.Знам'янка.
У зв’язку з прийняттям управлінських рішень щодо Знам’янського комунального підприємства «Шляховик», виконавчий комітет Знам’янської міської ради погодив передачу функцій по утриманню мереж зовнішнього освітлення від ЗМКП «Шляховик» до КП «ЗЖЕК № 1» з 01.01.2014 року.
Розглянувши звернення начальника відділу культури і туризму Бабаєвої С.М. про надання дозволу на проведення ярмарку – продажу та укладення договору оренди частини нежитлового приміщення – фойє міського Палацу культури з фізичною особою – приватним підприємцем Радіца Михайлом Яковичем, виконавчий комітет надав дозвіл міському Палацу культури на проведення з 30 вересня по 04 жовтня 2013 року у приміщенні фойє міського Палацу культури ярмарку – продажу.
Розглянувши заяву генерального директора ТОВ "АТБ-маркет" Євтеєва Д.О. про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ТОВ "АТБ-маркет" по вул. Фрунзе, 2В у м. Знам'янка, виконавчий комітет надав дозвіл ТОВ "АТБ-маркет" на розміщення зовнішньої реклами на світовій стелі біля магазину "АТБ-маркет" по вул. Фрунзе, 2В у м. Знам’янка.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 978 | Додав: Zagor | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты