П`ятниця, 26.04.2024, 10:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 31 » Хресне знамення – найважливіший знак нашої віри
19:47
Хресне знамення – найважливіший знак нашої віри
    
12   До 1025-річниці хрещення Київської Русі – новий купол храму

Владика Олександрійський і Світловодський Боголєп звершив освячення хреста для купола церкви на честь ікони Богородиці «Знамення» Олександрійської єпархії. Владика привітав жителів смт. Знам’янка Друга з освяченням.

  Після чину освяти на храм було встановлено новий купол, який дійсно став прикрасою як для храму, так і для всього селища.      
12    Цю визначну подію разом з настоятелем храму о. Віктором (Кравцем) та парафіянами приїхали розділить міський голова І.Крижановський, селищний голова смт. Знам’янка Друга С.Філіпенко, благочинний Знам’янського округу о. Василь (Мазурок), духовенство Знам’янського благочиння.

«Хресне знамення – найважливіший знак нашої віри. Хрест є знаряддям і знаменом перемоги Христової над гріхом і смертю. Син Божий стражданнями і смертю саме на хресті за гріхи всіх людей, цілого світу подолав не тільки гріх, але й саму смерть – воскрес із мертвих. Своєю перемогою на хресті Господь наш Ісус Христос відкрив нам шлях до вічної перемоги, до вічного життя. Встановлення нового куполу символізує новий етап вашого духовного становлення», – зазначив Владика Олександрійський і Світловодський Боголєп.
     
12   
Владика Олександрійський і Світловодський Боголєп вручив архієпископську грамоту за небайдужість, за великий внесок у духовне відродження директору фермерського господарства "Мороз АП" А.Морозу, подякував директору ПП «Орбіта» С.Постиці за допомогу. Владика побажав, щоб Господь і надалі надихав їх на добрі діла.
      
12    
Настоятель церкви на честь ікони Богородиці «Знамення» Олександрійської єпархії о. Віктор висловив щиру вдячність благодійникам за пожертву та допомогу у встановленні купола.
Купол для церкви придбано за кошти спонсорів.      
12   Допомогу у встановленні купола надав староста церкви С.Яндович.

Тепер щоранку і дорослих, і маленьких мешканців селища зустрічатиме золотим сяйвом купол і хрест. А це для людей – знак спокою і радості, бо є маленька святиня, до якої можна звернути свої молитви.     
12   








Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1016 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/3

Кировоград: новости и сайты