Субота, 18.05.2024, 20:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 2 » Нарада з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста
08:43
Нарада з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста
 
12         Міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста , начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
Заступник начальника фінансового управління Лепетко О.М. інформувала що, невиконання доходів загального фонду 1 722,1 тис. грн., перший кошик складає 2567,6 тис. грн., залишок непогашеного кредиту по короткотерміновій позичці 3 052,9 тис. грн., середньостроковій позичці 1 682,5 тис. грн., заборгованість по заробітній платі 1 072,6 тис. грн., харчування 70 тис. грн. та енергоносії 450,7 тис. грн.
Керівник «Ощадбанку» Бойчук І.Г. доповіла що, по актуалізації та виплаті компенсаційних коштів все вирішується поступово, в робочому процесі, виплата передбачена 6 450 тис. населенню - це близько 76,5 %.
Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Н.Брунцвік головну увагу зосередила на підготовці господарського комплексу до його стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2012-2013 р.р.
 
12          Начальник відділу освіти Сиромятніков В.І. доповів про те, що, перенесені осінні канікули на 25.10.2012 р. до 01.11.2012 р.; з 1 жовтня розпочнеться харчування учнів молодших класів; вугілля заготовлено на 100%; завершується будівництво санвузлів.
Серед основних завдань, поставлених перед керівниками міським головою І.Крижановським, підготовка житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 р.р.. Доручено управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства забезпечити контроль за виконанням будівельних робіт по об’єктах: «Реконструкція систем теплопостачання та водопостачання ДНЗ № 8, музичної школи, юнацької бібліотеки, приміщення СЮТ по вул. Калініна в м. Знам’янка Кіровоградської області»;«Реконструкція системи газопостачання 9-ти поверхового житлового будинку по вул. Фрунзе,122 в м. Знам’янка ( заміна зовнішнього газопроводу)»; «Будівництво газопроводу низького тиску для газопостачання теплогенераторної для опалення приміщень Знам’янської міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Жовтнева,17»; «Будівництво газопроводу середнього тиску для газопостачання теплогенераторної для опалення приміщень гаражів Знам’янської міської ради по вул. Жовтнева,19 в м. Знам’янка»; «Будівництво газопроводу низького тиску для газопостачання теплогенераторної для опалення приміщень Знам’янської міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Жовтнева,19» та інші.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 660 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты