Четвер, 09.05.2024, 00:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 22 » Наше головне завдання – спрямувати всі зусилля на те, щоб жоден ветеран ВВ війни в нашому місті не залишився без уваги і турботи
09:04
Наше головне завдання – спрямувати всі зусилля на те, щоб жоден ветеран ВВ війни в нашому місті не залишився без уваги і турботи
   
12 Відбулося засідання організаційного комітету з нагоди відзначення 70-ї річниці визволення міста Знам’янка від фашистських загарбників під головуванням керуючої справами міськвиконкому Тесленко Наталії Олександрівни.

Наталія Олександрівна поставила чергові завдання перед структурними підрозділами міськвиконкому, підвела підсумки виконання підготовчих етапів міського плану заходів та розповіла про порядок прийому нашим містом Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України».

Головним напрямом роботи з підготовки та відзначення ювілейних дат Главою держави визначено посилення державної турботи про учасників війни, інвалідів, вдів загиблих, жертв нацизму, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, а також збереження пам’яті про народний подвиг, про мільйони наших полеглих земляків.
«Наше головне завдання – спрямувати всі зусилля на те, щоб жоден ветеран Великої Вітчизняної війни в нашому місті не залишився без уваги і турботи. Особливої уваги потребують ветерани, які перебувають у обласному госпіталі та лікарнях міста», - підкреслила Наталія Олександрівна.

Окрему увагу керуюча справами міськвиконкому акцентувала на організації акції «Зірка пам’яті» та відвідуванні відповідальними по акції «Зірка пам’яті» на дому ветеранів Великої Вітчизняної війни з метою вивчення стану їх соціального та медичного захисту ., проведенні урочистої частини, яка відбудеться біля Обеліску Слави 9 грудня о 10 годині та вшануванні пам’яті загиблих на меморіальному кладовищі. Значна увага приділена обговоренню проведення культурно-масових заходів. 

 Наталія Тесленко звернула увагу присутніх на необхідність упорядкування та облаштування  пам’ятників, меморіальних дошок, місць поховань загиблих захисників Вітчизни: всі вони повинні бути приведені у належний стан.

 «Слід зауважити, що дане питання потребує нашої уваги не тільки напередодні свят, воно повинно бути на контролі органів  місцевого самоврядування постійно», - наголосила вона.

Загалом заходи по вшануванню ветеранів тривають у місті  тривають протягом року. Тож до роботи активно долучаються депутати, підприємства різних форм власності, громадськість міста.
 "Головна оцінка наших дій – це оцінка людей. І те, якою вона буде, залежить від кожного з нас", - зазначила Н.Тесленко.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 814 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты