Неділя, 19.05.2024, 23:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 23 » Засідання Асоціації народних майстрів та самодіяльних художників
13:57
Засідання Асоціації народних майстрів та самодіяльних художників
12
Наше місто має свій багатий національний пласт виробів народного мистецтва, свій унікальний вінок народної творчості. Знам’янка – це одна з яскравих квіток, що прикрашає букет народних митців Кіровоградщини. У цей букет вплітаються й обдаровані, талановиті люди, що мешкають тут. Радість, замріяність, духовну мудрість, красу, чарівність краю, відтворюють в живописних полотнах, вишивці, різьбі по дереву, бісероплетінні.
12 Ось такими словами розпочалося засідання Асоціації народних майстрів та самодіяльних художників у міському Палаці культури. В дружній атмосфері було обговорено роботу Асоціації, яку проведено за цей рік, творчі плани, співпрацю з іншими асоціаціями області. Начальник відділу культури і туризму С.Бабаєва та директор міського Палацу культури Л.Кравцова відзначили неоціненний внесок знам’янських майстрів та художників у відродження національних промислів. На засіданні були присутні і представники обласного центру народної творчості Н.Деміхова та С. Пасашкова, які відмітитили високий рівень вишивок наших майстринь.
12  А ще був проведений майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки, яка набуває популярності в Україні.
Ми звикли милуватися роботами народних майстрів, де у кожній з них закладено глибокий зміст світосприйняття. Імена наших майстрів народних промислів відомі далеко за межами міста. Роботи наших умільців представлені на всіх міських та обласних виставках. Наступний рік багатий на події, саме тому ставляться великі плани для наших майстрів, нові творчі доробки і тісну співпрацю.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 979 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты