Середа, 08.05.2024, 10:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Підведено підсумки стану розгляду звернень громадян м.Знамۥянка протягом січня-вересня 2013 року
16:12
Підведено підсумки стану розгляду звернень громадян м.Знамۥянка протягом січня-вересня 2013 року
12
Під головуванням керуючої справами міськвиконкому Тесленко Н.О. відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян.

Начальник відділу загального, контролю та роботи зі зверненнями громадян О.Туманова інформувала присутніх про стан розгляду звернень громадян м.Знамۥянка протягом січня-вересня 2013 року.

«Станом на 01.10.2013 року на ім’я міського голови надійшло 539 звернень громадян, що на 12 звернень менше, порівняно з відповідним періодом 2012 року. З них 440 звернень надійшло поштою, а 99 громадян звернулись на особистих та особистих виїзних прийомах міського голови та його заступників. Відділом загальним, контролю та роботи зі зверненнями громадян встановлений суворий контроль за дотриманням термінів розгляду звернень громадян, якістю та повнотою відповідей заявнику.
Всі заяви розглянуто, надано відповіді» зазначила Олена Павлівна та додала , що виконавцям рекомендовано вжити необхідні заходи по недопущенню порушень вимог законодавства в діяльності органів місцевого самоврядування та відпрацювати механізм контролю за виконанням заяв, не порушуючи термінів розгляду, згідно законодавства України. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 740 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты