Середа, 08.05.2024, 18:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 22 » Підвищення стандартів якості виробленої продукції - одне з першочергових завдань соціальних ініціатив Президента України В.Януковича
16:35
Підвищення стандартів якості виробленої продукції - одне з першочергових завдань соціальних ініціатив Президента України В.Януковича
   
12З метою ознайомлення з процесом виробництва та перспективами розвитку хлібобулочних виробів міста , у рамках Державної програми активізації економіки України на 2013-2014 роки в частині збільшення обсягів виробництва продукції харчової промисловості та підвищення її якості відбулася робоча поїздка міського голови Крижановського І.Б. на виробничі потужності виробників хлібобулочних виробів – ПП Матвієнко В.О. та ПП Басової Л.С.

У ході робочої поїздки міський голова проінспектував роботу міських пекарень та ознайомився з перспективами розвитку виробництва хліба в місті.
    
12 
Міський голова зазначив , що першочерговими завданнями  соціальних ініціатив Президента України В.Януковича є: нарощування обсягів виробництва харчової продукції та її реалізації на внутрішньому й зовнішніх ринках, підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості, розбудова інвестиційного потенціалу у промисловості та стимулювання оновлення основних фондів, реалізація політики енергозбереження у промисловості та розвиток „зеленої економіки”, підвищення стандартів якості виробленої продукції, розширення асортименту продукції.
   
12
Приватними підприємцями – виробниками хлібобулочних виробів міста виробляється та забезпечується понад 40% від потреби населення у хлібобулочних виробах, решта потреби забезпечується виробниками з міст: Кіровоград, Олександрія, Світловодськ, Дніпропетровськ, Жовті Води. Потужності виробництва хліба задіяні на 50-60%. З місцевими виробниками хлібобулочних виробів укладено договори на постачання печеного хліба в роздрібну торгівлю м. Знам'янка та зобов'язано здійснювати безперебійне постачання власної продукції у торгівельну мережу міста.

Хлібопекарями міста щодобово виробляється 1,5 тис. тонн хліба, асортимент продукції спрямований на задоволення потреб населення та представлений такими видами хлібу як: хліб білий подовий, хліб формовий з борошна вищого ґатунку, хліб формовий "соціальний" для незахищених верств населення з борошна 1-го та 2-го ґатунку, хліб подовий житньо-пшеничний із суміші борошна, започатковано виробництва нового сорту хліба – стахановський з житнього борошна, також налагоджено виробництво булочної продукції (рулети шкільні, рулети з маком, тощо).

Виробники хлібобулочних виробів міста постійно працюють над підвищенням якості продукції, привабливим зовнішнім та товарним видом продукції, так для втілення цих заходів у перспективі розвитку хлібовиробництва підприємцями планується придбати обладнання для упаковки хліба для покращення його зберігання та зручності використання хліба. Підприємцями хлібовиробниками міста забезпечено 21 робоче місце для населення міста із відрахуванням належних податків, зборів та платежів до бюджетів усіх рівнів, заборгованість до яких відсутня.

Підприємці постійно приймають активну участь у громадському житті та святкових заходах міста. Надають фінансову та матеріальну допомогу для організації та проведення святкових заходів міста, ярмаркових заходах, виставках, конкурсах.

"Стабільний розвиток підприємств харчової промисловості, підвищення конкурентоспроможності продукція вітчизняного виробництва на рівні Європейських стандартів, збільшення кількості виробників продукції на ринку харчової промисловості – ключові засади політики Президента України в промисловій галузі" – підсумував міський голова
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 944 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты