Середа, 08.05.2024, 21:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Повага і турбота Вам, ветерани!
12:07
Повага і турбота Вам, ветерани!
                           
12В руслі реалізації ініціатив Президента України щодо медичного та соціального обслуговування ветеранів війни, та на виконання регіональної програми «Зірка пам’яті» проводяться заходи щодо поліпшення соціального забезпечення ветеранів, інвалідів війни та учасників бойових дій у роки Великої Вітчизняної війни. 

Намагаючись з’ясувати умови надання медичних послуг, міський голова І.Б. Крижановський з робочим візитом відвідав амбулаторію загальної практики – сімейної медицини смт Знам’янка Друга. На зустрічі з працівниками амбулаторії були присутні селищний голова С.І.Філіпенко та головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Н.І.Гречина.

Амбулаторія зустріла теплом і затишком. Медперсонал розповідав про успіхи та ділився наболілим. Колектив складається із восьми працівників, враховуючи водія та прибиральницю. У маленькому приміщенні обладнано і затишні ліжко-місця, для перебування у денному стаціонарі, і обладнання для фізіотерапевтичних процедур, і маніпуляційний кабінет.
                           
12Нажаль, ветеранів війни щороку стає все менше... У смт Знам’янка Друга на сьогодні їх залишилося вісім. Здоров’ям ветеранів опікуються дві медичні сестри. Вони знають все, що може турбувати їх підопічних, намагаються не тільки лікувати, а й просто навідуються, спілкуються, дізнаються про потреби. 
Під час спілкування з медперсоналом відчувалася справжня небайдужість, зацікавленість у якісному наданні медичних послуг.

Медики висловили вдячність міській та селищній владі, яка уважно ставиться до їх проблем. Зокрема, подякували за постійну підтримку і матеріальну допомогу депутату міської ради від Партії Регіонів Анатолію Павловичу Морозу.

І.Б. Крижановський та С.І.Філіпенко уважно вислухали, медиків. Деякі проблеми обговорювали, та шукали шляхи вирішення безпосередньо, у ході розмови. Н.І.Гречина надавала поради стосовно організаційних питань з обслуговування хворих.
                          
12

Наприкінці зустрічі міський голова подякував працівникам амбулаторії за сумлінність та відповідальність, та зауважив, що ключовими завданнями Президента України усім органам влади є поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни :«Президент вимагає від влади особливої уваги ветеранам, вирішенню їх проблем, поліпшення соціального захисту та медичного забезпечення, адже це люди, яким ми завдячуємо власним життям та своїм майбутнім». 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 830 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты