Неділя, 19.05.2024, 22:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 30 » Працівники міліції застерігають літніх людей, як не стати жертвою злочину
11:32
Працівники міліції застерігають літніх людей, як не стати жертвою злочину
12
До міліції частіше стали надходити повідомлення відносно того, що до пенсіонерів приходять, як правило, дві жінки й, представившись працівниками різних соціальних служб, відділів соціального захисту населення, фонду ветеранів ВВВ, повідомляють, що вони нібито їм принесли доплату до пенсії чи проводять обмін грошових купюр "старого зразка" на грошові купюри "нового зразка". Інший варіант, яким досить часто користуються шахраї - це проведення різного роду акцій, в ході яких можливо будуть розігрувати призи.

Старенькі на радощах навіть не цікавляться посвідченнями своїх гостей та впускають незнайомців у свій будинок. Шахраї діють за напрацьованою схемою. Одна з жінок, найчастіше, дістає великі купюри й просить принести здачу.

Господарі йдуть до місця зберігання своїх заощаджень, беруть необхідну суму й повертаються до "гостей". Після всього гості йдуть і, вже перебуваючи на порозі, різними способами намагаються відволікти увага хазяїв для того, щоб проникнути в кімнату, де вони зберігають гроші.

Найчастіше потерпілі виявляють зникнення грошей не відразу. За цей час підозрювані встигають зникнути.

Шановні громадяни, будьте уважнішими, не відмикайте дверей стороннім особам та недовіряйте незнайомцям. Якщо Ви все таки стали жертвою будь якого злочину чи правопорушення звертайтесь до міліції за телефоном «102» або за адресою: м. Знам’янка, вул. Київська 25. Пам’ятайте, чим швидше Ви повідомите правоохоронців, тим більше шансів затримати зловмисників на «гарячому».
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 710 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты