Понеділок, 20.05.2024, 13:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Лютий » 5 » Проведена чергова 34 сесія Знам’янської Другої селищної ради
18:53
Проведена чергова 34 сесія Знам’янської Другої селищної ради
 
12
31 січня 2014 року у Знам’янській Другій селищній раді відбулася чергова 34 сесія, на якій були розглянуті нагальні питання розвитку селища. У роботі сесії взяв участь міський голова Крижановський І.Б.

Багато уваги було приділено затвердженню основного фінансового документа – бюджету селищної ради на 2014 рік. Обсяг доходів загального фонду бюджету визначений у сумі 931,3 тис. грн., спеціального фонду – 282,81 тис. грн., у тому числі бюджету розвитку – 198 тис. грн., субвенція селищному бюджету в розмірі 50 тис. грн. для заміни вікон та дверей у селищному Будинку культури. Загальний обсяг видатків затверджений у сумі 1214,11 тис. грн., що в порівнянні з 2013 роком менше на 139 тис. грн.

Селищний голова Філіпенко С.І. висловив свою стурбованість стосовно зменшення у 2014 році видатків на благоустрій селища. Але, запропонував бюджет на 2014 рік прийняти та працювати над перевиконанням доходної частини і всі кошти направляти на благоустрій селища.

В обговоренні бюджету активну участь взяли депутати селищної ради І.В. Коломійченко, Т.М. Сафронова та голова планово-бюджетної комісії С.В. Васильєв.
  
12
Депутатам селищної ради був доведений звіт «Про роботу виконавчого комітету селищної ради за 2013 рік», який отримав позитивну оцінку виконаної роботи. Затверджені програми на 2014 рік, а саме: щодо благоустрою смт. Знам’янка Друга; щодо підвищення культурного рівня населення в смт. Знам’янка Друга; з охорони та раціонального використання природних ресурсів на території смт. Знам’янка Друга; щодо розвитку органів місцевого самоврядування смт. Знам’янка Друга. Також, було розглянуто низку земельних питань.

Селищний голова висловив присутнім свої побажання щодо роботи у 2014 році: «Я сподіваюся, що селищна рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус і надалі будуть працювати на благо територіальної громади. Я вважаю, що тільки спільними зусиллями можна чогось досягти.»
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 947 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты