Четвер, 09.05.2024, 01:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 1 » Соціальний захист ветеранів в полі зору міської влади
11:58
Соціальний захист ветеранів в полі зору міської влади
12    
Відбулася розширена нарада за участю керівників управлінь і відділів міськвиконкому, керівників окремих установ та організацій під головуванням міського голови І.Крижановського, під час якої розглядалося питання "Реалізація у місті соціальних ініціатив Президента України, як логічне продовження минулорічних ініціатив щодо захисту найбільш уразливих верств населення".

Під час свого виступу Ігор Борисович зазначив, що соціальні ініціативи Президента України є вкрай необхідні і дуже своєчасні. У минулому році В.Ф.Янукович проголосив соціальні ініціативи, спрямовані передусім на підтримку найуразливіших верств населення: пенсіонерів, ветеранів війни та праці, інвалідів. Міський голова акцентував увагу присутніх на тому, що соціальний захист населення є одним із пріоритетних завдань влади.

Окремо Ігор Борисович зупинився на виконанні Програми соціального захисту населення міста Знам’янка та доручив всім причетним виконавцям спрямувати свою роботу на забезпечення реалізації в повному обсязі всіх пунктів Програми, запланованих на 2013 рік. Запропонував особисто йому надати свої пропозиції з метою врахування їх при підготовці проекту Програми на 2014 рік.

  В своїй доповіді начальник управління соціального захисту населення А.Волошина наголосила на тому, що підвищення соціальних стандартів, у рамках виконання соціальних ініціатив Президента України, знаходить своє відображення в роботі управління, яке особливу увагу приділяє покращенню соціального захисту найбільш уразливих верств населення. А саме: нарахуванню та виплаті пільг, субсидій, допомог, компенсацій, забезпеченню потреб осіб з обмеженими фізичними можливостями, санаторно-курортному оздоровленню ветеранів та інвалідів, реалізації в місті акції "Зірка пам'яті" тощо.


Директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Т.Костікова зупинилася на питаннях надання різноманітних соціальних послуг пенсіонерам, ветеранам війни, інвалідам, малозабезпеченим громадянам міста, розширенні переліку цих послуг, організації дозвілля підопічних територіального центру.

Начальник управління Пенсійного фонду України у м. Знам'янці та Знам'янському районі Л.Суслов зазначив, що пенсійне забезпечення - є основною складовою системи соціального захисту населення. Протягом останніх років урядом зроблено ряд кроків для підвищення пенсійного забезпечення всіх категорій пенсіонерів. Спеціалісти управління ПФУ проводять широку роз'яснювальну роботу в колективах, серед населення міста щодо змін у пенсійному законодавстві.

Наприкінці наради міський голова наголосив на продовженні роботи в даному напрямку, тим більше, що дане питання розглядається напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Ігор Борисович ще раз нагадав присутнім про вшанування на належному рівні ветеранів на кожному підприємстві, установі та організації міста, запросив прийняти участь у загальноміських заходах з цієї нагоди.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 927 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты