Неділя, 19.05.2024, 21:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 10 » Реформування медичної галузі
15:43
Реформування медичної галузі
12         Головна мета реформування медичної галузі — поліпшення здоров’я населення, забезпечення рівного і справедливого доступу всіх членів суспільства до медичних послуг належної якості. Для досягнення цієї мети поставлено такі завдання: підвищити якість та доступність медичних послуг; поліпшити ефективність державного фінансування; створити стимули для формування здорового способу життя населення та забезпечення належних умов праці. Здійснення реформ у бюджетній моделі фінансування охорони здоров’я України дозволить підготувати умови для переходу до страхової медицини (соціального медичного страхування).

      Міський голова  Ігор Борисович Крижановський провів робочу нараду за участю головного лікаря Знам'янської станції екстреної "Швидкої медичної допомоги" В.Бонк, секретаря міської ради А.Тесленка, керуючої справами міськвиконкому Н.Тесленко, посадової особи, відповідальної за питання охорони здоров’я  Р.Ладожинської по питанню реалізації  у місті завдань та доручень Президента України з модернізації медичної галузі щодо забезпечення громадян України якісними медичними послугами.

      Міський голова зазначив, що на сьогодні є нагальна потреба реформування галузі, адже ефективно працююча система охорони здоров'я є запорукою для покращення багатьох соціально значимих демографічних показників, особливо таких, як захворюваність, смертність та тривалість життя.   Саме на це головним чином спрямована програма економічних реформ Президента України на 2010-2014 рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».  

  Головний лікар Знам'янської станції екстреної "Швидкої медичної допомоги" Вікторія Євгенівна  Бонк проінформувала присутніх про функціонування станції екстреної допомоги, розповіла про організаційні зміни в системі меддопомоги. За новими правилами карета «103» має прибути на виклик за 10 хвилин.

   Міський голова дав ряд доручень з питань організації заходів у рамках реалізації у місті завдань і доручень Президента України щодо забезпечення населення якісними медичними послугами.

 

 

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 768 | Додав: Zagor | Рейтинг: 4.0/2

Кировоград: новости и сайты