Неділя, 19.05.2024, 22:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 18 » Розвиток фізичної культури – запорука здорового суспільства
15:42
Розвиток фізичної культури – запорука здорового суспільства
 
12 Перший заступник міського голови В.Джулай провів робочу нараду за участю керівників управлінь та підрозділів міського виконавчого комітету по питанню стану реалізації ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя. 
Було розглянуто можливості відкриття нових спортивних та дитячих майданчиків, утримання існуючих у належному стані. Наголошено, що у навчальних закладах всіх рівнів повинні працювати спортивні клуби, для чого необхідно придбання сучасного спортивного інвентарю.
На розгляд чергової сесії міської ради планується винести питання щодо виділення 50 тис.грн. з міського бюджету для встановлення нових дитячих майданчиків. Знам’янським міськвиконкомом проводиться робота по залученню депутатів міської Ради та підприємців міста щодо надання спонсорської допомоги для підтримки фізичної культури і спорту в місті.
Питання встановлення, функціонування та підтримки належного стану спортивних та дитячих майданчиків знаходиться на постійному контролі у міської влади.
У місті існує 32 майданчики придатні до використання у літній період. Із загальної кількості 32 простих спортивних споруд до належного стану було заплановано облаштування -32. В результаті – облаштовано 29, що становить 945 від запланованих, з яких: спортивних майданчиків – 22; футбольних полів – 6; майданчиків з тренажерним обладнанням – 4. В рамках спортивного місячника в місті збудована 1 нова площинна спортивна споруда – майданчик з тренажерним обладнанням. Всього на будівництво нових майданчиків витрачено 10 тис.грн. позабюджетних коштів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 917 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты