Неділя, 19.05.2024, 18:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 10 » Семінар-навчання з представниками малого та середнього бізнесу
16:07
Семінар-навчання з представниками малого та середнього бізнесу
12         10 квітня у міськвиконкомі відбувся семінар-навчання з представниками малого та середнього бізнесу, проведення якого організували управління економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі міськвиконкому спільно з міською Спілкою підприємців. Провела семінар начальник управління Нестеренко Лариса Володимирівна. На початку семінару перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович проінформував підприємців про соціально-економічний розвиток міста. Повідомив про проведення двомісячника з благоустрою міста, у рамках якого 13 квітня, 20 квітня та 27 квітня поточного року проводитимуться загальноміські суботники. Володимир Олександрович закликав усіх підприємців навести лад біля своїх торговельних закладів.
Представники Знам’янської ОДПІ Смалько В.А. та Степанюк Н.А. проінформували про проведення розрахункових операцій за допомогою касових апаратів та про зміни до Податкового кодексу України.
12         Представник управління Пенсійного фонду України в м. Знам’янка та Знам’янському районі Шуригін А.В. зупинилися на питанні сплати Єдиного соціального внеску до Пенсійного фонду.
Компанієць Л.М., представник міськрайонного центру зайнятості населення, розповіла про заключення трудових договорів з найманими працівниками.
Питання, які розглядалися під час семінару, є надзвичайно важливими і актуальними для представників малого і середнього бізнесу нашого міста. Та на жаль, не всі підприємці знайшли час, щоб побувати на даному семінарі.
Наступний семінар-навчання відбудеться 17.04.2013 року о 14.00 годині в залі засідань виконавчого комітету Знам'янської міської ради, на який запрошені представники санітарно-епідеміологічної служби, відділу з земельних питань, ФСС з тимчасової втрати працездатності та від нещасних випадків на виробництві.
Запрошуємо всіх до співпраці.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 604 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты