Четвер, 09.05.2024, 01:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 22 » Триває перевірка закладів освіти міста щодо проходження опалювального сезону
11:39
Триває перевірка закладів освіти міста щодо проходження опалювального сезону
   
12 У рамках реалізації завдань і доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем міста, міський голова Крижановський Ігор Борисович, перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович, начальник відділу освіти Попова Наталія Олександрівна здійснили перевірку закладів освіти міста щодо проходження опалювального сезону.

В ході перевірки відвідали дитячий садочок № 3 «Івушка», у якому незабаром буде здійснено капітальний ремонт по заміні вікон на енергозберігаючі, розглянули можливість ремонту системи енергопостачання даного закладу. Дитячий садочок № 3 «Івушка» найстаріший з усіх закладів дошкільної освіти міста, йому понад 50 років.
    
12 Наступною зупинкою став загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 4 , в якому на даний час за спонсорські кошти триває ремонт фасаду. Директор навчального закладу Лядський Володимир Анатолійович зазначив, що спонсори роблять все тільки для того, аби діти відчували себе комфортно у стінах школи.
   
12
Завітали до дитячого садочку № 4 «Ромашка», де вже завершилися роботи по заміні вікон на енергозберігаючі у ясельній групі. Завдяки поставленому влітку котлу що,передбачала Міська цільовою комплексна програма покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2011-2015 роки, дітлахи почувають себе затишно та комфортно.
    
12  
Не оминули увагою і загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка. У цьому році країна відзначає 200- річчя від дня народження великого Кобзаря, тож і школі , яка носить його ім’я, виділено кошти з місцевого бюджету в розмірі 10,0 тис.грн. на проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт спортивного залу за рахунок місцевого бюджету.
   
12
Відвідали в дитячий садочок № 2 «Теремок», в якому сьогодні, дотримуючись протипожежних та енергозберігаючих вимог, встановлено металеві двері.

Під час об’їзду навчальних закладів міста було перевірено роботу котелень та дотримання температурного режиму згідно відповідних норм у групах дитячих садків та шкільних кабінетах.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 941 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты