Субота, 18.05.2024, 20:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 30 » У місті відкрився салон краси "Шарм"
16:26
У місті відкрився салон краси "Шарм"
 
12         30 жовтня 2012 року у місті відбулося довгоочікуване відкриття салону краси «Шарм». Засновниками даного проекту стали мешканці нашого міста Аністратенко Юлія та Ніколенко Людмила.
В церемонії взяли участь: міський голова І.Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай, начальник фінансового управління Т.Іваськів, мешканці та гості міста.
Під час офіційної частини заходу Ігор Борисович разом із колективом салону краси "Шарм" урочисто перерізав стрічку.
За словами міського голови, для Знам'янки відкриття такого салону означає, перш за все, що місто росте та розвивається.
Аністратенко Юлія зазначає: «Шарм» - це образ жінки, яка, прийшовши до нашого салону, відтаює, наповнюється весняним теплом і розквітає. Саме до цього прагне колектив салону краси «Шарм». Тут ви зможете отримати повний спектр послуг з догляду за волоссям, шкірою обличчя і тіла, руками і ногами. Ми застосовуємо новітні технології, які використовуються в індустрії краси.
 
12          В салоні працює команда досвідчених фахівців, які проконсультують вас з будь-яких питань. Наша головна ідея - це краса, яка не вимагає жертв. Ми допомагаємо нашим клієнтам підтримувати молодість і красу, підкреслити індивідуальність не ціною псування наших шкіри і тіла, а шляхом дбайливого ставлення до здоров’я.
Всі наші косметичні та парфумерні засоби практично позбавлені хімічно агресивних або алергічних компонентів. Все виготовлено на основі натуральних біологічно активних компонентів - будь це засоби для фарбування волосся, хімічної завивки волосся, нарощування нігтів або косметики по догляду за обличчям і тілом.
Наше завдання допомогти зберегти богом дану красу і зробити її помітною для оточуючих. Ми дотримуємося таких поглядів: клієнт - це жива людина, яка приходить до нас скинути на час вантаж проблем, відпочити, можливо, поговорити, знайти розуміння в наших очах і піти з салону краси оновленим і задоволеним собою і ще довго отримувати захоплені компліменти.
Стараємося відрізняться від інших салонів краси тим, що наші майстри перебувають у постійному пошуку, де-б відточити свою майстерність».
 
12          «Наш інтер`єр повністю пристосований для прийому клієнтів: просторо, зручно, приємно оку і нічого зайвого. Але це краще один раз побачити, а краще не один, а багато, щоб стати нашим постійним клієнтом. Поєднання демократичних цін і якості сервісу, уважне ставлення до клієнтів, затишна обстановка зроблять незабутнім перебування в нашому салоні краси «Шарм» , - доповняє колегу Ніколенко Людмила.
Гості та учасники заходу здійснили екскурсію по салону, оглянули косметологічні кабінети манікюру, педикюру. Відмінний інтер'єр слону краси " Шарм " - заслуга самих засновників салону. Просторі світлі кімнати, розкішні меблі - усе продумано.
Свято закінчилось святковим фуршетом.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1905 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты