Неділя, 19.05.2024, 00:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 30 » Урочистості з нагоди 68 річниці визволення України від фашистських загарбників та 20 річниця "Барвінку"
10:30
Урочистості з нагоди 68 річниці визволення України від фашистських загарбників та 20 річниця "Барвінку"
 
12         26 жовтня в міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди 68 - річниці визволення України від фашистських загарбників. Ветеранів привітали міський голова – І. Б. Крижановський, віськовий комісар – Юзвенко Р.С., народний депутат України Єдін О.Є.   
12           
12         Після виступів ветерани Великої Вітчизняної війни поклали квіти до Обеліску Слави та на меморіальне кладовище. І вже за хвилину розпочалися урочистості та святковий концерт присвячений 20-річниці створення народного самодіяльного ансамблю української пісні і танцю «Барвінок» міського Палацу культури (дир. Л.Кравцова, хормейстер –заслужений працівник культури України – Є. Мельниченко, хореограф – Т.Часник, аккомпоніатор – В. Бацанов, кер. оркестру – В. Повалій)
Розпочалося дійство відеопоказом творчої діяльності колективу. Під українську ліричну мелодію звучали чарівні слова про пісню. Ведучі свята та сценаристи і організатори – Н.Альошина (худ. Кер. МПК) та С. Бойко (зав. мас. сектором МПК) привітали присутніх в глядацькому залі та урочисто запросили ювілярів на сцену. У виконанні ансамблю прозвучали пісні, які стали візитною карткою колективу, якого знають не тільки в Кіровоградщині, а й по всій Україні та за кордоном.
12         Приємним було те, що в цей день прийшли привітати іменинників одна із засновників «Барвінку» ,колишній директор Палацу культури залізничників, хореограф танцювальної групи ансамблю разом з бувшими учасниками – Валентина Гадяєва. Поруч стояли хореографи, яким вона передала свою естафету – Наталя Альошина і Тетяна Часник, яка по цей час продовжує дарувати дітям любов до українського танцювального мистецтва. Вітали теплими спогадами і словами – міський голова, представники Обласного Управління культури і туризму, бувші і діюча начальники відділу культури і туризму (В.Чернишенко, Т. Стеблевська, О. Заточна), директор БДЮТ – Л. Гребенюк, колеги – учасники народного хору «Джерело» Локомотивного депо Знам’янка – В. Половко, О. Кузьменко.
З найкращими побажаннями виступили прихильники таланту «Барвінка», взагалі української пісні, друзі колективу – Р. Айвазовська (голова Ассоціації народних умільців міста), лікар відділкової лікарні – П. Іванов, голова міської Ради ветеранів – Г. Бабійчук.
Були музичні привітання від танцювального колективу БДЮТ – кер. О. Долинська та викладачів ДМШ.
 
12          Колектив в знак подяки за повагу подарував глядачам свої накращі пісні і таночки. Свято закінчилося як поводиться гучними оплесками, вигуками «Браво, Барвінок» та святковим 20 килограмовим тортом від народного депутата України – Олександра Єдіна.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 778 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты