Середа, 08.05.2024, 22:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 1 » Велика подяка всім страхувальникам за взаєморозуміння та повагу до людини праці
16:32
Велика подяка всім страхувальникам за взаєморозуміння та повагу до людини праці
 
12         

11 серпня нинішнього року набрав чинності Закон України від 4 липня 2013 року № 406-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи», яким функцію адміністрування єдиного внеску передано від органів Пенсійного фонду України органам Міністерства доходів і зборів. Відсьогодні, з 1 жовтня, суми єдиного внеску надходитимуть на рахунки даного Міністерства.

Протягом двох з половиною років, з часу заснування цього соціального платежу (Закон України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» набрав чинності 1 січня 2011 року), основним завданням, яке ставили перед собою органи Пенсійного фонду Кіровоградщини, було забезпечення своєчасної сплати єдиного внеску страхувальниками та застрахованими особами. Адже кошти, що надходили до бюджету Пенсійного фонду, у формі пенсійних виплат поверталися жителям області, для багатьох із яких ці виплати є єдиним засобом для існування.

Тому вчасна сплата громадянами єдиного внеску, як і інших пенсійних платежів – це не тільки гарантування права та накопичення коштів на отримання  власної пенсії в майбутньому, а ще й моральний обов’язок перед нинішніми пенсіонерами, у числі яких батьки чи інші, рідні для платників, люди.

Головне управління Пенсійного фонду в Кіровоградській області висловлює велику подяку всім страхувальникам за плідну співпрацю, за взаєморозуміння у питаннях необхідності забезпечення соціальних гарантій людині праці, дотриманні її права на гідний заробіток, повноцінне зарахування страхового стажу, що стане підґрунтям для нарахування їй достойної пенсійної виплати при виході на заслужений відпочинок.

З повагою

Начальник головного управління

Пенсійного фонду в Кіровоградській області

Людмила ПОЛІЩУК

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 810 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты