Субота, 18.05.2024, 23:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 26 » Відбулася тридцята сесія Знам'янської міської ради шостого скликання
14:29
Відбулася тридцята сесія Знам'янської міської ради шостого скликання
 
12         Тридцята сесія Знам’янської міської ради шостого скликання розпочалася приємним моментом – міський голова І.Крижановський повідомив депутатів, що Указом Президента України В.Януковича № 576 від 1 жовтня 2012 року «Про відзначення державними нагородами України», за вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, багаторічну плідну громадську діяльність та з нагод Дня ветерана нагороджено голову Знам’янської міської організації ветеранів України Ганну Олексіївну Бабічук орденом княгині Ольги. 
На розгляд 30 сесії міської ради було винесено 27 питань порядку денного. Із них - 4 депутатських запитів. Усі запити були підтримані міською радою.
Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 29 грудня 2011 р. №458 «Про міський бюджет на 2012 рік», здійснивши перерозподіл видатків загального та спеціального фондів, відповідно до прогнозних надходжень та розрахунків головних розпорядників.
12          Міська рада надала згоду на реалізацію цільових екологічних (зелених) інвестицій на території міста Знам’янки та смт.Знам’янка Друга на об’єктах освіти та культури.
Враховуючи необхідність впорядкування назви провулку Прохідний, який у державному реєстрі прав власності та інших речових прав на нерухоме майно записаний як Пішохідний, міська рада затвердила: назву «провулок Пішохідний» перейменувати на «провулок Прохідний».
На сесії міської ради депутати заслухали інформацію про хід виконання у 2012 році Міської програми оздоровлення і відпочинку дітей на 2009-2013 роки та хід виконання Міської програми проведення заходів з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2010-2013 роки.
12          Міська рада розглянула та затвердила ряд інших земельних питань: про врегулювання земельних відносин, про продовження термінів оренди земельних ділянок, уточнення площ земельних ділянок та видачу державних актів, а також внесла зміни та доповнення до Програми розвитку земельних відносин в місті Знам’янка на 2007-2015 роки.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 698 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты