Неділя, 19.05.2024, 00:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 25 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
15:09
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         25 жовтня 2012 року міський голова І.Крижановський провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 29 проектів рішень. Затверджено -29.
Розглянувши звернення депутата Дмитрівської сільської ради Сипняк І.В. щодо внесення змін до розкладу руху автобуса по маршруту № 7 "Залізничний вокзал – с.Гостинне” виконавчий комітет затвердив з 1 листопада 2012 року зміни до розкладу руху автобусів на міських автобусних маршрутах загального користування № 3 "Залізничний вокзал – вул. Урожайна” та № 7 "Залізничний вокзал - с. Гостинне” в режимі руху маршрутного таксі .
Розглянувши звернення мешканців міста та з метою забезпечення доступності громадян до виборчих дільниць в день проведення виборів до Верховної Ради України 28 жовтня 2012 року виконавчий комітет доручив приватному підприємцю Постиці С. М. забезпечити рух автобусів:
- на маршруті №5 Готель – Сільгосптехніка з заїздом до загальноосвітньої школи №4;
- по вулицях Дачна - Петровського до ВАТ "Завод Акустика” (час відправлення від вул. Дачної - 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00,14.00,15.00 год.).
Відповідно до Постанови КМУ від 17.09.1996 року № 1147 "Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів", з метою цільового та ефективного використання бюджетних коштів виконавчий комітет затвердив перелік об’єктів і обсяги фінансування з міського фонду охорони навколишнього природного середовища в 2012 році в новій редакції.
Відповідно до рішення колегії головного управління праці та соціального захисту населення Кіровоградської ОДА від 19 вересня 2012 року, з метою забезпечення соціального захисту працівників, зайнятих на роботах зі шкідливими умовами праці, а також контролю за своєчасним проведенням атестації робочих місць, заслухавши інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення О.Моліна про стан проведення атестації робочих місць виконавчий комітет доручив керівникам комунальних підприємств „Шляховик” (Лаптєва Л.О.) та „Знам'янська житлово-експлуатаційна контора №1” (Рябовол В.А.) до кінця поточного року забезпечити проведення атестації робочих місць зі шкідливими умовами праці.
Розглянувши звернення голови Знам’янської громадської організації захисту тварин «За права тварин» виконавчий комітет погодив тимчасове користування частиною території КП «Шляховик» за адресою: м.Знам’янка, вул. Фрунзе, 138 Знам’янській громадській організації захисту тварин «За права тварин».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 816 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты