Субота, 18.05.2024, 21:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 25 » Відбулося засідання постійних комісій міської ради
15:13
Відбулося засідання постійних комісій міської ради
 
12         25.10.2012 року відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради під головуванням голови комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Сиромятнікова.
У ході засідань депутати розглянули 26 питань порядку денного з різних сфер життєдіяльності міста, які планується затвердити на тридцятій сесії міської ради.
У роботі комісій взяли участь: секретар міської ради А.Тесленко, перший заступник міського голови В.Джулай, начальник фінансового управління Т.Іваськів, начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Н.Брунцвік.
У ході засідань постійних комісій погоджено низку проектів рішень, що пропонуються до розгляду на пленарне засідання 30 сесії міської ради. Це – внесення змін до міського бюджету на 2012 рік; внесення змін до міського бюджету за програмно-цільовим методом; надання згоди на реалізацію цільових екологічних (зелених) інвестицій; хід виконання у 2012 році Міської програми оздоровлення і відпочинку дітей на 2009-2013 роки. А також, розглянули питання сфери регулювання земельних відносин, в які були внесені зміни та доповнення.
 
12          На розгляд спільного засідання постійною комісією з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол. О.Антоненко) було винесено проект рішення про зміну напрямку головної дороги на перехресті вулиць Дзержинського та Петровського, під час обговорення якого де виникла гостра дискусія.
Всі питання, винесені на порядок денний засідання постійних комісій, були проаналізовані й обговорені депутатами міської ради. Було висловлено чимало доповнень, критичних зауважень до окремих проектів рішень, які будуть доопрацьовані.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 568 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты