Понеділок, 20.05.2024, 02:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 31 » Відкритий чемпіонат Кіровоградської області з військово-спортивного багатоборства у розділі «Бойове багатоборство»
17:28
Відкритий чемпіонат Кіровоградської області з військово-спортивного багатоборства у розділі «Бойове багатоборство»
 
12          Нещодавно пройшов відкритий чемпіонат Кіровоградської області з військово-спортивного багатоборства у розділі «Бойове багатоборство». 130 спортсменів з: Кіровограда,Знам’янки,Олександрії,Новгородки,Черкас,Свердловська віком від шести до тридцяти п’яти років протягом двох днів змагалися на татамі за право увійти в трійку сильніших у своїй категорії. 29 жовтня у м. Кіровоград змагалися спортсмени вікової групи 14-35 років. Наше місто представляли вихованці первинного осередку МСТК ТСОУ Знам’янського міського осередку Всеукраїнської Федерації Військово-Спортивного Багатоборства та Федерації Панкратіону України - клубу єдиноборств «Піт-файтер». У віці 14-15 років вагова категорія до 55 кг Костів Дмитро виборов срібну медаль,Федоров Денис у вазі понад 70 кг став третім.    
12           У віці 16-17 років Григорян Арман посів третє місце у вазі до 70 кг,Московченко Адам у вазі до 75 кг став другим. Чемпіоном Кіровоградської області став Шматковський Богдан - вага 55 кг,у вазі 70 кг триразовим чемпіоном області став Ільїн Владислав. Гребенюк Максим у віці старше 18 років вага 65 кг у фіналі достроково больовим прийомом переміг більш досвідченого майстра спорту і став чемпіоном області. 30 жовтня свято спорту переїхало в наше місто. В спортивному залі ДЮСШ змагалися зовсім юні спортсмени віком від 6 до 13 років. Наші молодші вихованці також з гідністю виступили в другий день змагань. Федоров В’ячеслав у віці 10-11 років вага 35 кг впевнено перемігши у першому поєдинку,травмувався і вибув з подальшої боротьби,був нагороджений «За волю до перемоги». Іванов Денис у вазі понад 60 кг вік 12-13 років став срібним призером. Чемпіони області увійшли до складу збірної і представлятимуть наше місто на Кубку України в листопаді.   
12            Це свято стало можливим завдяки підтримці нашого міського голови - Крижановського І.Б. Дякуємо голові міської організації «Партії Регіонів» - Тесленко А.В. за всебічну допомогу при проведенні змагань. Велика подяка приватному підприємцю - О. Щаві,А.Дробахі,И.Матвєєву за фінансову допомогу, начальнику ЛВ міліції ст. Знам’янка - підполковнику Данилову А.В. за сприяння та підтримку клубу єдиноборств «Піт-файтер», а також директору магазину «Євробуд» Довбенко І.О., пиватному підприємцю - Озеряному В.А. за постійну допомогу у розвитку клубу.

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1183 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты