Середа, 08.05.2024, 16:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 22 » Визначено пріорітетні напрямки реалізації у місті доручення Міністра соціальної політики України
08:45
Визначено пріорітетні напрямки реалізації у місті доручення Міністра соціальної політики України
   
12Міським головою Крижановським Ігорем Борисовичем проведено нараду з реалізації у місті Знам’янка доручення Міністра соціальної політики України Наталії Королевської.

Нарада проходила за участі начальника управління Пенсійного фонду України в м. Знам’янці та Знам’янському районі Суслова Леоніда Григоровича, першого заступника міського голови Джулая Володимира Олександровича,керуючої справами міськвиконкому Тесленко Наталії Олександрівни.

«Упродовж останніх шести місяців в Україні простежується чітка тенденція щодо скорочення заборгованості із виплати заробітної плати – уже на сьогодні з березня вона зменшилися майже на 143 млн.грн або на 13 %» - проінформував присутніх начальник управління Пенсійного фонду України в м. Знам’янці та Знам’янському районі Суслов Леонід Григорович.

Міський голова Крижановський І.Б. зазначив, що Президент України В.Янукович і Уряд визначили безумовними пріоритетами питання погашення заборгованості із заробітної плати, внесків до Пенсійного фонду та легалізації зайнятості. 

«За кожною з цих проблем – долі наших громадян. Тому ми не маємо права шкодувати часу і ресурсів для їх вирішення» - додав міський голова.

У то й же час Ігор Борисович закликав не зупинятися і працювати далі, оскільки залишається чимало невирішених питань.

За результатами наради затверджено графік погашення заборгованості в розрізі кожного боржника, в тому числі по комунальному підприємству «Шляховик», що фінансується з місцевого бюджету.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 810 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты