Субота, 18.05.2024, 23:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 22 » З піклуванням про дітей
09:26
З піклуванням про дітей
 
12         З кожним роком все більше проявляється піклування міської влади про дітей. Дітей в дошкільних закладах міста багато, як і в нашому дошкільному навчальному закладі №8 «Світлячок». Але ніякі дитячі проблеми не залишаються поза увагою місцевого керівництва.
Так, у ДНЗ були встановлені нові пластикові вікна у вестибюлі, взамін аварійних. Придбали дітям нову плиту замість старої, яка послужила дитячому закладу близько 50 років. Коли закрили котельню на вокзалі, ми, батьки, затурбувалися: як же будуть діти? Звідки брати тепло, щоб зігріти їх в садку? А місцева влада,міський голова Крижановський І.Б., перший заступник міського голови Джулай В.О., начальник міського відділу освіти Сиромятніков В.І. винайшли можливість підключити дошкільний заклад до котельні ЗОШ №3 і,день-в-день, як було обіцяно, рівно 15 жовтня у заклад дали тепло. А також підключили до дошкільного закладу дніпровську воду.
 
12          Від імені усіх батьків висловлюємо глибоку подяку керівництву міста за відповідальне відношення до проблем дошкільного закладу. Дошкільний заклад забезпечений повноцінним харчуванням, ціле літо були свіжі овочі, а зараз вже заготовлені овочі і на зиму. Молоко і молочна продукція поставляється від виробників. Тільки б росли діти здоровенькі!
 
12          Гармонійна взаємодія дошкільного закладу із сім'єю є запорукою повноцінності буття дитини, розкриття і реалізації її потенціалу. Тож педагогічний колектив нашого закладу, реалізуючи вимоги Базової програми розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі», нової редакції Базового компоненту, програми «Впевнений старт», працює над оновленням форм і методів взаємодії педагогів із батьками та залученням до участі в освітньому процесі.
Тож ми, батьки, є частими гостями на заняттях, святах, розвагах в садочку не тільки як глядачі, а й щирі помічники та учасники. Серед багатьох напрямків освітньої роботи велика увага приділяється художньо-естетичному розвитку. Так, нещодавно, наші діти стали учасниками мюзиклу за казкою К. Чуковського «Муха-Цокотуха» у сучасній обробці. Яскраві костюми, чудове виконання ролей дітьми справили незабутнє враження на всіх присутніх та залишили глибокий слід в душах маленьких артистів. Маємо надію, що ті зерна любові до прекрасного, що засівають вихователі в душах дітей, проростуть в них справжнім талантом.
 
12          Педагогічний колектив спільно з батьками багато працює над оновленням та збагаченням предметно-ігрового розвивального середовища, яке стимулює розвиток дітей, створює сприятливі умови для становлення особистості кожної дитини. З допомогою батьків виготовлено та придбано модулі для осередків сюжетно-рольових ігор "Сім'я", "Салон краси", "Супермаркет", "Лікарня", "Космос".
Це створює умови для успішного формування соціальної компетентності дошкільників та дає змогу «приміряти» на себе роль з дорослого життя.
На ігрових майданчиках педагогічний колектив разом з батьками створили справжній казковий дивограй зі старих покришок, пластмасових пляшок, мисок і всього того, що вдома на подвір'ї вважається за непотріб. Творча фантазія та вмілі руки педагогів та батьків перетворили їх на казкових коней, восьминога, черепах, пінгвінів, ведмедиків, зайченят. Це допомагає розвинути у дітей фантазію, уяву, креативність, розвинути їх фізично, та виховує у дітей любов та шану до дитячого садочка та батьків, до плодів їхньої праці.
 
12          В нашому садочку «Світлячок» ми завжди відчуваємо справжню материнську любов та турботу про наших дітей, тому віддаючи своїх дітей у руки вихователів ми спокійно йдемо на роботу. Вихователі садочка «Світлячок» по-справжньому віддають свої серця дітям.

                           Вдячні батьки вихованців ДНЗ №8 "Світлячок"
                                        (О.Грачова, А.Котига, С.Коробкін)
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 797 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты