Середа, 08.05.2024, 21:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 25 » З чергового засідання виконавчого комітету
16:15
З чергового засідання виконавчого комітету
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 18 проектів рішень. Затверджено – 18.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 4 вересня 2013 року № 686-р «Про затвердження плану заходів з реалізації Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 року» виконавчий комітет Знам’янської міської ради затвердив міський план заходів з реалізації Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 року.

Розглянувши звернення начальника відділу культури і туризму про надання дозволу на проведення ярмарку – продажу та укладення договору оренди частини нежитлового приміщення – фойє міського Палацу культури виконавчий комітет Знам’янської міської ради надав дозвіл міському Палацу культури на проведення ярмарку – продажу 05 – 09 листопада 2013 року у приміщенні фойє міського Палацу культури.

Розглянувши листи начальника відділу земельних питань Знам’янської міської ради про внесення змін до переліку адміністративних послуг, начальника управління соціального захисту населення про включення до затвердженого переліку адміністративних послуг начальника відділу молоді та спорту про внесення змін до переліку адміністративних послуг виконавчий комітет Знам’янської міської ради вніс зміни до переліку адміністративних послуг.

Відповідно до Постанови КМУ від 17.09.1996 року № 1147 "Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів", з метою цільового та ефективного використання бюджетних коштів виконавчий комітет Знам’янської міської ради затвердив Перелік об’єктів і обсяги фінансування з міського фонду охорони навколишнього природного середовища в 2013 році в новій редакції.

Розглянувши акти обстеження зелених насаджень в м. Знам’янка від 10 жовтня 2013 року виконавчий комітет Знам’янської міської ради надав дозвіл КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» КОР на видалення двадцяти шести дерев породи акація, двох дерев породи дуб звичайний, одинадцяти дерев породи іва, двох дерев породи вишня, чотирьох дерев породи клен, двох декоративних дерев за кошти установи.

Виконавчий комітет Знам’янської міської ради затвердив склад спеціальної комісії з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і споруд в новій редакції
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 925 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты