Середа, 08.05.2024, 15:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Забезпечення якісним лікуванням, необхідними ліками ветеранів ВВ війни буде виконуватися як на рівні місцевої влади, так і на рівні держави
10:49
Забезпечення якісним лікуванням, необхідними ліками ветеранів ВВ війни буде виконуватися як на рівні місцевої влади, так і на рівні держави
 
12
28 жовтня, в День визволення України від німецько-фашистських загарбників, міський голова І.Б.Крижановський відвідав ветеранів Великої Вітчизняної війни що перебувають на лікуванні у центральній районній лікарні та у відділковій лікарні ім. А.В.Лисенка.

«Крім шпиталів ми започаткували ще створення відповідних палат для ветеранів - практично в усіх лікарнях нашої країни. Ми слідкували і будемо слідкувати за тим, щоб ви завжди були забезпечені якісним лікуванням, необхідними ліками, і це буде виконуватися як на рівні місцевих органів влади, так і на рівні держави», - заявив Президент України В.Янукович. Про це неоднорозаво підкреслював міський голова І.Крижановський під час спілкування з хворими ветеранами.

"Завдання, яке ставить Глава держави перед органами місцевого самоврядування - покращення медичного обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної  війни, забезпечення якісним лікуванням та необхідними ліками . Міська влада докладатиме всіх зусиль для виконання цього завдання" - сказав міський голова.

12
У Знам’янці ветерани постійно відчувають піклування міської влади та ветеранської організації. Вже звикли до того, що міський голова знаходить час зустрічатися з ветеранами як і на урочистостях так і за місцем їх проживання.  

Ось і сьогодні І.Б.Крижановський відвідав ветеранів, що перебувають на лікуванні. Стареньким дуже приємно отримати гостинці, та ще приємніше відчути увагу, теплі підбадьорюючі слова міського голови.

Треба зауважити, що у лікарнях створені добрі умови для лікування саме цієї, дуже вразливої та вибагливої категорії населення.

З метою забезпечення доступності спеціалізованої медичної допомоги ветеранам на базі ліжкового фонду центральної районної лікарні виділено
14 ліжок (6 палат) для лікування ветеранів війни, а у відділковій лікарні 18 ліжок (8 палат). 
Для ветеранів, які знаходяться на лікуванні в стаціонарних відділеннях лікарень передбачено витрати на лікарські засоби та на харчування для інвалідів війни, учасників бойових дій, інших категорій та дітей війни.
12

На території центральної районної лікарні розташована аптека "Ветеран", яка надає 10% знижку на ліки для ветеранів. У місті Знам’янка відкрита соціальна аптека з 5% знижкою на ліки.

В ході обласної перевірки щодо створення відповідних умов по медичному обслуговуванню ветервнів війни, Знам’нка посіла ІІІ місце в області – а це, дуже гарний показник.
 
12
 
Ветерани з вдячністю спілкувалися з міським головою, дякували за увагу міській владі та, звичайно, медичному персоналу що ними опікується.

І.Б.Крижановський привітав ветеранів із 69-ю річницею визволення України, побажав усім здоров’я, сімейного затишку та ясного мирного неба. 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 852 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты