П`ятниця, 17.05.2024, 04:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 30 » Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів
11:38
Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів
12         
    Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств,  установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.
Ігор Борисович зупинився на одному з найактуальніших питань життєдіяльності міста- стану виконання міського розділу обласної програми «Центральний регіон – 2015», актуалізації обласної програми "Центральний регіон-2015". Міський голова проінформував про стан фінансування заходів програми "Центральний регіон -2015" обласним та державним бюджетами, про пріоритетні проекти соціального значення, які необхідно реалізувати найближчим часом.
Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
Заступник начальника фінансового управління міськвиконкому Лепетко О.М. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. За вересень 2013 року до загального фонду міського бюджету надійшло 5025,0 тис. грн.. при плані 6551,8 тис. грн.., т.ч. невиконання склало 1526,8 тис. грн.. З початку року надійшло 47144,3 тис. грн.. при плані 52667,7 тис. грн.., т.ч. невиконання становить 5523,4 тис. грн.. Заробітна плата працівників бюджетних установ та розрахунки за отримані енергоносії проведені в повному обсязі.
Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлено завдання щодо контролю за виконанням робіт по заміні зовнішнього газопроводу в житлових будинках, які заплановано виконати в поточному році; контролювати стан виконання робіт по капітальному ремонту доріг комунальної власності; забезпечити контроль за завершенням робіт по об’єкту «Газопостачання теплогенераторної для опалення приміщення будинку дитячої та юнацької творчості по вул. Жовтневій, 13 в м. Знам’янка Кіровоградській області»; забезпечити контроль за виконанням робіт по капітальному ремонту житлового фонду використати залишок коштів спецфонду в повному обсязі; забезпечити підготовку ПКД на ремонт доріг на 2014 рік.
Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також : виконання косметичного ремонту під’їздів житлового будинку по вул..Інтернаціональній, 10/12 на умовах співфінансування; виконання поточного ремонту фасаду будинку по вул. Радянській, 48; забезпечення робіт по підготовці житлового фонду до зими; ремонт освітлення в під’їздах житлових будинків по вул..Жовтневій, 18, 22; демонтаж супутникових антен з оголовків ДВК; ремонт підкачуючого насосу в житловому будинку по вул. Луначарського, 34.
На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств міста.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 776 | Додав: Zagor | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты