Середа, 08.05.2024, 22:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 3 » Здоровий спосіб життя не гасло а стиль життя
14:10
Здоровий спосіб життя не гасло а стиль життя
12
На запрошення голови громадської організації  дитячо-молодіжного об’єднання «Нове покоління»  Сергія Немічева до нашого міста завітала поважна делегація благодійників з Німеччини.  

Відвідавши приміщення в якому проводять своє дозвілля члени організації, пани Екхарт Баумен та Норберт Зельхер завітали  до виконавчого комітету, де у них була запланована зустріч з міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком та першим заступником міського голови Валентиною Григорівною Загородньою. 
12

Під час зустрічі обговорювались питання співпраці молодіжних та дитячих  громадських організацій з владою у сфері пропагування здорового способу життя та розвитку вмінь та навичок, які б допомагали дітям у майбутньому житті. Пан Екхарт зазначив, що вони приїхали до Знам’янки на запрошення Сергія Немічева  з метою інвестицій у проект створення у місті дитячо – молодіжного центру. 
12

Головою аналогічного центру у Німеччині є сам пан Баумен. Екхарт Баумен у нашому місті не вперше, і одразу зазначив, що за останні  роки місто змінилось на краще – стало чистим та впорядкованішим. 

Сергій Іванович подякував гостям за те, що вони виявили бажання інвестувати у майбутнє нашого міста  у розвиток молодіжного та дитячого рухів а також зауважив, що питання здорового способу життя та виховання молоді є одним з пріоритетів у його роботі.
12

Наступного дня  міський голова С.Філіпенко разом з головним спеціалістом відділу  молоді, спорту та охорони здоров’я А.Сугареєм  та делегацією з Німеччини на запрошення Сергія Немічева завітали на  Туристичний зліт зі смугою перешкод та спортивним орієнтуванням, який проводило ДМО «Нове покоління» на ставку Копанка. 
У заході взяло участь 65 дітей і 20 дорослих - батьків дітей та  волонтерів організації. Діти були поділені на 5 команд та 1 команда збірна батьків. Змагались у номінаціях спортивне орієнтування та смуга перешкод. Наші гості були вражені роботою з дітьми та краєвидами нашого  міста. 
12
Пан Екхард виявив бажання  направити своїх представників для вивчення досвіду наших волонтерів у організації та методів роботи з дітьми. Міський голова  подякував усім присутнім за проведення заходу, зазначивши, що практичні  навички, які діти отримали під час змагань стануть їм в нагоді у подальшому  житті. 
Окрема вдячність від міського голови батькам дітей, які спільно з волонтерами допомагали у організації та проведенні заходу. «Я дуже вдячний дітям, які  прийшли на змагання у свій вільний час замість того щоб сидіти біля комп’ютера; батькам - за те, що відклали власні справи, і спільно з дітками долали перешкод;, організаторам - за командний дух та домашню атмосферу» - зазначив Філіпенко.

Після змагань усі діти  та дорослі зібрались на смачну вечерю, адже організатори приготували смачні українські страви борщ та кашу на вогнищі. Подарунком від влади стали солодощі до чаю.
12

На згадку про наше місто гості з Німеччини отримали приємні подарунки - подяки та національний одяг (вишиванки ручної роботи).

Наостанок хотілось подякувати за небайдужість батькам, які знаходять час та організовують дозвілля нашим підліткам, а це інструктори: Лішенко Ігор, Калашніков Андрій, Стецун Володимир, Піров Володимир, Алєксєєв Юрій, Шматко Ярослав, Федоренко Павло, Дємєнтьєв Олександр, Золотухін Андрій, Кришній Олександр, Ходзіцкий Михайло, Ковтунович Любов, Кузіна Тетяна, старшому інструктору Флорінцеву Станіславу; працівникам кухні:Цирюпі Костянтину та Ляшенко Оксані; фоторепортеру Ковтунович Володимиру.

Головний спеціаліст відділу 
молоді, спорту та охорони здоров’я        А.Сугарей

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 968 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты